ADE Poolparty Sam Feldt

ADE Poolparty Sam Feldt

Met trots organiseerde het team de allereerste poolparty tijdens ADE ooit. Met 800 bezoekers is de poolparty van de grote rijzende ster Sam Feldt een van de mooiste en unieke feestjes georganiseerd, wat jaarlijks zal terug komen. De tropische house van Sam Feldt paste perfect bij de zwembad vibe en was niet voor niets stijf uitverkocht!

FB Event: Link
Video: Link

Ondiep Poolparty

Ondiep Poolparty

Met Ondiep is het allemaal begonnen. De Ondiep poolparty is het enige eerste echte concept dat zich uitsluitend op poolparty’s richt. Met feesten over meerdere steden in Nederland en heerlijke techno en deep-house sounds, worden de poolparty’s als het ultieme tropische feestje gezien.

FB Event: Link
Video: Link

Vunzige Deuntjes

Vunzige Deuntjes

Vunzige Deuntjes is momenteel misschien wel het populairste club feestje in Nederland. Door het gehele land zijn de feestjes stijf uitverkocht. Poolparty-Productions organiseert voor Vunzige Deuntjes een poolparty tour door heel Nederland. Dit kunnen oprecht de vunzigste feestjes genoemd worden!

FB Event: Link

The Pool

The Pool

Bungalup was legendarisch. Nu dat helaas verleden tijd is, hebben GDLJS”S, Showpony, GAG & Sunny bedacht om The Pool op te zetten. Aan Poolparty Productions de taak om misschien een nog beter feestje te organiseren. Oprecht kunnen we zeggen dat we hierin zijn geslaagd!

Aftermovie: Link
FB Event: Link

Kletsnat

Kletsnat

Kletsnat is het natste feestje dat zich voornamelijk op studenten richt. Dat wordt glijden op heerlijke slowjams, schudden moombathon en zakken op Def Rymes.  Kletsnat is binnenkort verspreid over geheel Nederland.

FB Event: Link